Informatie van rit


Hallo, vind hier de informatie over onze rit.

Informatie over Joke? Klik hier.
Informatie over Leah? Klik hier.

Hoe zijn we hier op gekomen?

Joke had het idee al een tijdje in haar hoofd maar het kwam steeds net niet uit. Bovendien is het lastig om net zo’n gek te vinden die net zo enthousiast was als haar en mee wou.
Ik kreeg het idee onder een aardrijkskunde les, het was winter en de leraar vertelde wat over de Elfstedentocht. Mijn pake ,helaas niet meer onder ons, heeft de echte tocht ter tochten 4 keer geschaatst. Pake is voor mij in bijna alles een groot voorbeeld, daarom wou ik ook de Elfstedentocht rijden! Waarschijnlijk komt er geen echte Elfstedentocht meer en al zou hij komen dan zou ik hem nog niet (kunnen) schaatsen.
Joke en ik kennen elkaar al een paar jaar en ik wist niks van haar Elfstedentocht idee!

Ik plaatste op Facebook het volgende:
Knipsel

Zo hadden de twee gekken elkaar gevonden en zijn het idee verder gaan brouwen en nu zijn we hier.

Waar wanneer en hoe?

6 juli starten we in Dokkum en 12 juli hopen we te eindigen in Sneek!

Dokkum
Leeuwarden
Franeker
Harlingen
Bolsward
Workum
Hindeloopen
Stavoren
Ijlst
Sloten
Sneek

dsyfhjuvhjp;

Het goede doel:

We hebben besloten een goed doel er aan vast te doen.
We hebben gekozen voor: Make-a-wish
maw-nederland

voor meer informatie over Make-a-wish, vind je hier.

Sponsoren:
Centrum Beheer B.V.

van der Wal Hout

vanderwalhout

Top hout! Goede kwaliteit, je word goed geadviseerd in je keuzes. En kom je een keer 4 schroeven te kort? En je wil geen bakje met 50 stuks kopen? Dan ga je naar Van der Wal hout! Daar vind je veel op maat en koop je alleen hoeveel je nodig hebt! Bij Van der Wal Hout vind je wat je nodig hebt om bijvoorbeeld een blokhut te bouwen!

Hoefsmid Ariƫn van Deelen

Ariƫn van Deelen is een top hoefsmid. Ik weet niet beter dat hij onze hoefsmid is! Als klein meisje kwam Ariƫn al, we hebben voor onze fries Thewiz een Shire gehad. Hij heeft een hele tijd de hoef ijzers zelf gemaakt omdat de goede maat toen niet op de markt is. Ariƫn is eerste geworden op het WK hoefsmederij!  Nee, wij veranderen NIET van hoefsmid. Ariƫn van Deelen is een aanrader!

Ariƫn van Deelen is een top hoefsmid. Ik weet niet beter dat hij onze hoefsmid is! Als klein meisje kwam Ariƫn al, we hebben voor onze fries Thewiz een Shire gehad. Hij heeft een hele tijd de hoef ijzers zelf gemaakt omdat de goede maat toen niet op de markt is.
Ariƫn is eerste geworden op het WK hoefsmederij!
Nee, wij veranderen NIET van hoefsmid. Ariƫn van Deelen is een aanrader!

Barefoot zadel tassen

Sil’s create it

Hand gemaakte frontriemen! Joke en ik krijgen die op de foto. Enthousiast worden ze gemaakt met snelle service! Deze krijgen de paarden de hele rit op.  Naast deze heeft ze nog heel veel meer keuzes voor je, neem snel een kijkje op haar facebook pagina [linkje boven de foto] Want naast frontriemen maakt ze nog andere dingen zoals juwelen! Deze mevrouw heeft gouden handen.

Hand gemaakte frontriemen!
Joke en ik krijgen die op de foto.
Enthousiast worden ze gemaakt met snelle service! Deze krijgen de paarden de hele rit op. Naast deze heeft ze nog heel veel meer keuzes voor je, neem snel een kijkje op haar facebook pagina [linkje boven de foto] Want naast frontriemen maakt ze nog andere dingen zoals juwelen! Deze mevrouw heeft gouden handen.

Ā Naamloos4546564-300x298

Bosgra

Autoservice De WĆ¢lden